Przystawki
Mieszane liście sałat / sos cytrusowy – 18 zł
Sałatka Cezar / kurczak lub krewetki – 36 zł
Deska polskich serów zagrodowych – 46 zł
* Dorsz wędzony w pomarańczach / lody chrzanowe – 32 zł
Przegrzebki / kaszanka / fond homarowy / galaretka selerowa – 42 zł
Tatar z koźliny / podwędzana krewetka słodkowodna / sok z ogórka i imbiru – 36 zł
Foie gras / mus borowikowy / aronia / chlebek kasztanowy – 46 zł
Siekana polędwica zapiekana pod siemieniem lnianym / suszone pomidory / oliwa truflowa – 44 zł
Zupy
Bulion z bażanta / makaron gryczany / palona cebulka / warzywa / zimowa trufla – 28 zł
Krem borowikowy / confitowany topinambur / szalotka / Portobello – 27 zł
Zupa dnia – 16 zł
Dania główne
Cielęcina Marsala / puree ziemniaczane z ziarnami gorczycy / kremowy szpinak – 76 zł
Antrykot jagnięcy / mus cebulowy / pielmieni z kalafiorem / grzybki enoki / wywar jagnięcy – 78 zł
Pularda pieczona z warzywami / pęczak / orzechy / sos pieczeniowy – 56 zł
Polędwica wołowa / ziemniaki / smażona sałata / foie gras / sos truflowy – 82 zł
RYBY
Jesiotr / puree z dyni kolendry i suszonych fig / cannelloni z kasztanami i borowikami / sos z suszonych jabłek i trawy cytrynowej – 59 zł
Sum duszony w czerwonym winie / szpinak / puree truflowe/ kapary – 56 zł
Ryba dnia – 55 zł
PASTY
Makaron z ośmiornicą / chorizo / świeże pomidory – 38 zł
Otwarte ravioli / wędzona ricotta / confitowane jajko / fasolka szparagowa / trufle – 36 zł
Desery
Sernik z domowej chałwy / sezamek / chutney z czarnej porzeczki – 29 zł
* Mille-feuille z owocami i lodami truskawkowymi – 28 zł